Llibres de text i material d´oposicions docents
Educàlia en Castellano
Educalia Online        Botiga Online         Llibreries       

Educàlia Editorial és una editorial que publica i desenvolupa llibres de text, manuals didàctics, quaderns de l´alumne, llibres de lectura i/o de diversa índole, temaris d´oposicions per a professors i mestres, unitats didàctiques, supòsits pràctics, programacions… tant en versió electrònica com en paper.

Aquesta editorial també publica llibres de text fets a la mida per a cada centre de manera específica. Aquests estan adaptats a les característiques de cada docent i a les característiques actuals de l´alumnat, a la legislació nacional i autonòmica vigent i a les diferents llengües de l´Estat.


ELS NOSTRES SERVEIS

Llibres fets a la mida per a col·legis, IES, universitats.

Programacions i unitats didàctiques d'oposicions a la mida.

Venda de llibres de text, llibres d'oposicions, llibres diversos, en format electrònic i en paper.

0
Publicacions anuals
0
Visites opositors
0
Comandes oposicions
0
Comandes llibres de text

Com treballem?

Educàlia Editorial selecciona i revisa la qualitat dels continguts: enviem, il·lustrem, dissenyem els continguts i els promocionem física i electrònicament.

Educàlia actualitza continguts teòrics i didàctics constantment i els ajusta a la legislació vigent. Oferim aquest servei sense cost adicional en format digital protegit o en físic a cost d’impressió durant dos anys un cop adquirit el material.

Como trabajamos en E-ducalia Editorial

Què oferim?

Uns materials en format electrònic i en paper, actualitzats, de qualitat, amb servei d’actualització, ampliació i millora constant.

Segons el contingut adquirit, un servei d’ajuda tant en l’elecció com en el possible contingut o per al seu estudi o per la seva implantació.

Una formació personalitzada ajustada a la teva comunitat, als teus horaris i amb preparadors amb resultats provats.


Per què Educàlia?

Educàlia Editorial ofereix un servei de qualitat, assessorament gratuït, formació i publicació de continguts específics i actualitzats any a any amb seguiment personal anual de les persones, opositors, professorat i centres d’educació.

Por qué E-ducalia Editorial

Treballa amb E-ducalia

Treballa amb E-ducalia com a:

Corrector de materials.

Autor/a de llibres de text, publicacions genèriques o d’oposicions.

Sol·licitar més informació