Llibres de text, suposis pràctics i temaris per a oposicions - Educalia Editorial

Educàlia Editorial és una editorial que publica i desenvolupa llibres de text, manuals didàctics, quaderns de l´alumne, llibres de lectura i/o de diversa índole,
temaris d´oposicions per a professors i mestres, unitats didàctiques, supòsits pràctics, programacions… tant en versió física com electrònica.

Aquesta editorial també publica llibres de text fets a la mida per a cada centre de manera específica. Aquests estan adaptats a les característiques de cada docent i a les característiques actuals de l´alumnat, a la legislació nacional i autonòmica vigent i a les diferents llengües de l´Estat.

Educàlia formació porta des de 1997 preparant oposicions per a infantil, primària i secundària. T'ajuda de manera personal i específica amb garanties i resultats provats, tant en formació presencial com online, per a totes les comunitats autònomes amb un preparador expert d´oposicions en grups reduïts.
INFORMA'T I RESERVA LA TEVA PLAÇA JA.

Novetats

Aquest llibre està dividit en 9 unitats i cadascuna té sis seccions diferents basades en les diferents habilitats professionals clau i el llenguatge essencial que necessitarà per funcionar en anglès en Hostaleria i Turisme: Vocabulary, Grammar, Reading, Listening, Speaking and Writing.
Aquests dos llibres són un recull de supòsits pràctics de FOL amb la seva resolució, estructurats i distribuïts per blocs de continguts especialment en la reforma laboral i bassats en les últimes convocatories fins al 2017.
Aquest llibre està dividit en 10 unitats i cada una té sis seccions diferents basades en les diferents habilitats professionals clau i el llenguatge essencial que necessitarà per funcionar en anglès per a la gestió administrativa: Vocabulary, Grammar, Reading, Listening, Speaking and Writing.

ELS NOSTRES SERVEIS

Llibres fets a la mida per Col·legis, IES, Universitats.

Programacions i Unitats didàctiques d'Oposicions a la mida.

Publicacions personals (Tesi, llibres a la mida, ebooks, epub).

Venda de llibres de text, llibres d'oposicions, llibres diversos, en format electrònic i físic.

Formació presencial i online per a Oposicions de Mestres i Professors.

0
Publicacions anuals
0
Visites opositors
0
Comandes oposicions
0
Comandes llibres de text

Com treballem?

Educàlia editorial selecciona i revisa la qualitat dels continguts enviem, il·lustra, dissenya els continguts i els promociona física i electrònicament.

Actualitza continguts teòrics i didàctics constantment i els ajusta a la legislació vigent, oferta aquest servei sense cost addicional durant dos anys un cop adquirit el material.

Como trabajamos en E-ducalia Editorial

Què oferim?

Uns materials en format llibre i electrònic, actualitzats, de qualitat amb servei d'actualització, ampliació i millora constant.

Un servei d'assessorament personal via telefònica o e-mail sense cost.

Segons el contingut adquirit un servei d'ajuda tant en l'elecció com en el possible contingut o per al seu estudi o per la seva implantació.

Una formació personalitzada ajustada a la teva comunitat, horaris i amb preparadors amb resultats provats.


Per què Educàlia?

Educàlia Editorial oferta un servei de qualitat, assessorament gratuït, formació i publicació de continguts específics i actualitzats any a any amb seguiment personal anual de les persones, opositors, professorat i centres d'educació.

Por qué E-ducalia Editorial

Traballa amb E-ducalia

Treballa amb E-ducalia com:

Preparador/a d'oposicions online.

O corrector de materials.

O com autor/a de llibres de text, publicacions genèriques o d'oposicions.

Sol·licitar més informació