María Francisca Palomares Bixquert

Provincia: València
Tipus de formació: Presencial i online
Nivell: preparación oposiciones para el cuerpo de profesorado de Enseñanaza. Especialidad: Orientación educativa
Zona geogràfica: Comunitat Valenciana.


Presentació: Sóc Llicenciada en Psicologia. Màster en intervenció psicoeducativa per la UV. Llarg recorregut per les diferents etapes educatives en diferents càrrecs directius. Cap d'estudis en CEIP i mestra d'educació especial en CEE. Professora de la UNED. Professora per l'ICE de la UPV al CAP. Professora col·laboradora a El CIG de la UV. Assessora de Cefire i ponent de CEFIRE en temes d'inclusió educativa. Coordinadora de projectes Erasmus (KA101 i KA209).
Preparació online i presencial. Preparació de temes, casos pràctics i programació amb unitats didàctiques. Correcció personalitzada dels diferents materials.
Metodologia: Tertúlies pedagògiques dialògiques dels textos originals utilitzats en els materials. Treball col·laboratiu i incorporació de recursos per gestió de l'estrès amb acompanyament durant el procés dels exàmens.
Taxa d'orientadors aprovats en la convocatòria de 2019: 100%
Taxa d'orientadors que van obtenir plaça en la convocatòria de 2019: 75%


E-mail: mfpbix@gmail.com
Telèfon: 696759548

La Academia

Provincia: Totes
Tipus de formació: Online


Presentació: Som una academia de preparació d'oposicions 100% onine amb metodología de classe invertida, apunts, esquemes, proves i exàmens online, seminares web en directe i gravats i atenció els 7 díes de la setmana.


E-mail: info@laacademia.com
Web: www.laacademia.com
Teléfono:981 120 130

Mes info

OpenOps

Provincia: Tot Catalunya
Tipus de formació: Online
Nivell: Educació infantil, primària i secundària


Presentació:Un espai d’acompanyament per a les teves oposicions. Proximitat i eficàcia sota una mirada professional i de coaching. Sabem com acompanyar-te perquè et sentis més aprop del teu objectiu.
Oferim cursos grupals online, amb sessions setmanals i amb contacte permanent amb el formador/a. De forma integral aniràs preparant el teu procés i els teus documents. Volem que també gaudeixis de la teva preparació.
A OpenOps també oferim cursos individuals, exclusius i totalment dirigits a les necessitats que tinguis. Sempre online i amb un contacte permanent amb el teu formador/a.
Informa’t a OpenOps.cat i comença! El teu moment és ARA!


E-mail: info@openops.cat
Web: https://openops.cat/

Mes info

Cristina Rodríguez. Preparadora d'oposicions

Província: València
Tipus de formació: Presencial i online
Nivell: Anglès de primària
Zona geogràfica: València presencial, online totes les Comunitats.


Presentació: Preparadora d'oposicions per a mestres d'anglès des de 2012, amb experiència en preparació presencial en grup i preparació individual.


E-mail: easyopos@gmail.com

Mes info

Acadèmia Triangle

Provincia: Barcelona
Tipus de formació: Presencialiy online
Nivell: Educació primaria y secundaria


Presentació: Acadèmia de referència en la preparació d'oposicions als cossos docents des de fa més de 20 anys a Catalunya.


E-mail: triangle@triangle-academia.com
Web: www.triangle-academia.com
Telèfon: 93 790 33 45

Mes info

Luís Miguel Sanjaime Hurtado

Provincia: València
Tipus de formació: Presencial i on-line
Nivell:preparació d'oposicions per al cos de mestres (especialitats: Educació Primària i Educació Musical).
Zona geogràfica: València per a la formació presencial i indiferent per a la formació on-line.


Presentació: t'ofereixo una formació totalment a la carta, amb flexibilitat horària, tant de dies com de hores per a la preparació de les teves oposicions, ja sigui presencial o a distància. En ella, podràs decidir allò que necessites preparar amb més deteniment o deixar-te aconsellar per millorar el desenvolupament i estudi dels temes, la resolució dels supòsits pràctics, l'elaboració i defensa de la programació didàctica, i l'elaboració i exposició de les unitats didàctiques.


E-mail: oposicionsmestres@gmail.com
Telèfon: 675 61 65 08

Mes info

Guillermo San Juan Baylón

Provincia: Barcelona
Tipus de formació: En línia
Nivell: Música de Secundària
Zona geogràfica: Catalunya, País Valencià i Illes Balears. Totes les CCAA. Català i castellà.


Presentació: Sóc professor de Música a secundària i Titulat superior de música per l’especialitat de violí. Vaig superar els exàmens d’oposició al cos de professors d’ensenyament secundari per l’especialitat de música a Castilla i Lleó i Catalunya i sóc funcionari de la Generalitat de Catalunya. La meva experiència abasta la vessant pràctica de l’especialitat musical des de l’experiència a l’orquestra simfònica fins l’ensenyament musical a tots els nivells, destacant la meva labor com a Professor de Música de Secundària en centres públics des del 2010.

T’ofereixo una preparació per les oposicions totalment personalitzada i enfocada a la superació de l’examen d’oposició partint del coneixement de la prova i de la normativa de la teva Comunitat Autònoma. T’ajudaré a preparar i desenvolupar un temari personalitzat, les claus per superar els supòsits pràctics i a elaborar i defensar la programació i la unitat didàctica.

Què ofereixo?
1) Un calendari personalitzat de treball en funció de la convocatòria i el temps del que disposis.
2) Preparació dels temes, programació, unitat didàctica, supòsits i prova pràctica corresponents a les proves ingrés i accés al cos de Professors de Secundària per l’especialitat de Música en Catalunya, País Valencià i Illes Balears o altres CCAA.
3) Personalització de temes i programació.
4) Una classe setmanal online de 2h per meet on anirem alternant el treball dels temes amb la programació i UD. Segons la convocatòria anirem afegint supòsit i prova pràctica.
5) Revisió de programació i unitats didàctiques.
6) Resolució de dubtes per correu electrònic.
7) Grups reduïts (màxim 6 persones)

PREUS
MODALITAT A; Preu 80€ / mes - 2 hores setmana - Temari de l’editorial Educàlia (20% descompte).
MODALITAT B; Preu 120€ / mes - 2 hores setmana - Altres temaris.
MODALITAT C; en funció de les hores i possibilitat de fer sessions individuals - Preu a consultar

Metodologia: Online a través d’eines Google (Classroom, Meet...). Grups reduïts i classe setmanal amb flexibilitat horària.


E-mail: guisanbay@gmail.com
Telèfon: 666015103