Temari Educació Infantil (Catalunya)

85,58 €
Quantitat

  • Política de seguretat. Fem servir certificat SSL i la TPV virtual del Banc Sabadell perquè el pagament es realitzi de la manera més segura possible. Política de seguretat. Fem servir certificat SSL i la TPV virtual del Banc Sabadell perquè el pagament es realitzi de la manera més segura possible.
  • ENVIAMENT: 5,00€ / GRATUÏT (COMANDES A PARTIR DE 5 EXEMPLARS), territori espanyol peninsular. Lliurament en 24 – 48 hores. Canàries o altres destinacions consultar política d'enviament. ENVIAMENT: 5,00€ / GRATUÏT (COMANDES A PARTIR DE 5 EXEMPLARS), territori espanyol peninsular. Lliurament en 24 – 48 hores. Canàries o altres destinacions consultar política d'enviament.
  • Política de devolució. Consulta l'apartat ENVIAMENT (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) per a informació detallada en cas de devolució. Política de devolució. Consulta l'apartat ENVIAMENT (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) per a informació detallada en cas de devolució.
  • Si és una llibreria, si us plau, contacti amb Educalia abans de realitzar la comanda per a poder gaudir de més avantatges. Si és una llibreria, si us plau, contacti amb Educalia abans de realitzar la comanda per a poder gaudir de més avantatges.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre

Aquest temari és l’encara vigent com a temari oficial per a les oposicions d’Educació Infantil (cos de mestres). El temari es va actualitzar i revisar al març del 2018, a part dels autors originals, té dues revisions posteriors de dues autores més, preparadores d’oposicions. El temari tindrà futures revisions i millores durant els dos anys següents. Els temes tenen una mitjana de 7,5 fulls (14-15 pàgines comptant índex), bibliografia i webgrafia. Els temes estan resumits i ajustats a les dues hores amb introducció, desenvolupament i conclusió. Els temes referencials legislatius són sobretot el 11, 13 i 14, tenen versió de Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears (versió en castellà i català), MEC, Andalusia (en castellà) i altres en projecte durant el 2018 (Múrcia, Madrid, Castella-La Manxa...). Això dóna a l’opositor la possibilitat de poder presentar-se en qualsevol comunitat autònoma. No obstant això, a part de la versió física en paper, el CD que se li afegeix ja porta la legislació autonòmica de la teva comunitat, tècniques d’estudi i preparació i exposició oral.

ISBN/EAN : / 9788492999903