Temario + Supuestos + PD tipo Ed....

Temario + Supuestos + PD tipo Ed. Musical (castellano)

_0001966_0005621_PD_EDMUSIC
147,12 €

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 10% 73,56 €
 
Aquest paquet comprèn:
  1. El temari, de 25 temes, en el tema inicial legislatiu fa referència als diferents decrets de cada comunitat autònoma. El temari es va revisar i actualitzar el 2019, millorant introduccions, conclusions, bibliografia actualitzada i normativa LOMCE. Conté la versió en castellà i català, aquesta última amb normativa per a Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears. El temari conté una extensió ajustada a 7 folis, unes 14 pàgines de mitjana. La versió del 2019 està ajustada a 6 folis amb l'actualització pertinent. Aquest temari inclou gràfics, imatges, pentragrames, etc.
  2. El material de supòsits no està disponible per a comunitats que realitzen una part pràctica d'instrumentació, primera vista, etc. No obstant això, per a les comunitats que tenen una anàlisi de partitures se'ls envia un altre llibre d'anàlisi amb un suport digital per a la resolució i interpretació d'aquestes.
  3. La programació i les unitats didàctiques desenvolupades que s'inclouen, contenen un contingut provat en oposicions. Contenen una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 10, 12 o 15 unitats didàctiques, segons la comunitat, l'idioma o la convocatòria. El material, en format modificable i imprimible, acostuma a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real d'exposició segons la convocatòria d'oposicions.
  4. Aquest paquet inclou l'actualització i l'ampliació de continguts a la *LOMLOE i la seva millora sense cost durant dos anys.
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.