Temario + Supuestos + PD tipo 1...

Temario + Supuestos + PD tipo 1 Lengua castellana y Literatura

_0010909_0000805_0000806_0009484_PD_LENGUALIT
191,35 €

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 47,84 €
 

Aquest paquet comprèn:

  1. Temari actualitzat 2022 - Primer volum actualitzat amb normativa LOMLOE. El primer volum correspon al bloc de llengua castellana; el segon al text i als gèneres literaris en general; i el tercer volum a la literatura fins als nostres dies. Els temes en general tenen una extensió mitjana de 7 folis, unes 14 pàgines. Aquests temes, ajustats a les dues hores de durada, consten d'índex, introducció, desenvolupament, conclusió, bibliografia, i normativa específica del contingut per a la seva ubicació en el currículum de secundària i batxillerat.

  2. El llibre de supòsits pràctics. Existeix un llibre, editat el març del 2021, de qualitat, amb resolució i textos actuals, i comentaris filològics i lingüístics, fet per preparadores actuals de llengua castellana. És un llibre molt recomanable.
  3. La programació i les unitats desenvolupades que s'inclouen consten d'un contingut provat en oposicions. Conté una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons l'especialitat, la comunitat o la convocatòria, en castellà, segons les comunitats. Cada una està adaptada a la seva comunitat autònoma. El material, en format modificable i imprimible, acostuma a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real d'exposició segons la convocatòria d'oposicions.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.