Temario Educación Primaria (Murcia)

Temario Educación Primaria (Murcia)

_0003935
89,00 €
Impostos inclosos

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 22,25 €
 

Aquest temari està disponible en la versió en castellà per a totes les comunitats, en una versió de 25 temes amb annexos específics dins dels temes LOMCE i legislatius de les àrees LOMCE 7, 12, 14 i 20, per a cada comunitat autònoma. A més a més, consta d'una versió del desembre del 2020 per a Andalusia, i Múrcia; una altra per a Catalunya, de 28 temes, de l'octubre del 2020, en català, amb la seva normativa específica. També apareixerà una altra per a la Comunitat Valenciana, de 29 temes, en català, valencià i castellà, a l'octubre del 2020; una altra en castellà, i una altra per a Balears en català a l'octubre del 2020, i la resta de comunitats durant el 2020 en castellà, juntament amb la seva versió digital gratuïta. El temari tindrà futures revisions i millores durant els dos anys següents, juntament amb la seva versió digital gratuïta.

L'última versió actualitzada va ser a l'octubre del 2020, realitzada per diferents preparadors d'oposicions de cada comunitat autònoma. Tots els temes tenen una mitjana de 5 folis, unes 10 pàgines. Els temes són curts, clars i ajustats a les 2 hores. Tenen introducció, desenvolupament, propostes i intervenció educativa, conclusió i legislació, bibliografia i webgrafia. El temari té annexos teòrics i didàctics complementaris en format digital, juntament amb material de tècniques d'estudi i comunicació.

 Les actualitzacions LOMLOE comporten uns nous temes del temari, concretamente el 7, el 12, el 14 i el 20, durant el 2021, sense cost, i des del decret de mínims fins als decrets autonòmics de cada comunitat, i les seves propostes pedagògiques.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.