Temari+ supòsits + PD tipus 1...

Temari+ supòsits + PD tipus 1 Biologia i Geologia (Catalunya)

_0007178_0007725_0008492_0010189_PD_BYG_CAT
191,35 €

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 10% 95,67 €
 

1. Temari actualizat amb normativa LOMLOEEls temes són curts, clars, ajustats a les dues hores amb introducció, desenvolupament, conclusió, legislació, bibliografia i webgrafia.

El temari  té tres volums, que poden adquirir-se per separat, encara que de forma conjunta és més econòmic. Són dos volums de Biologia i un tercer de Geologia.

2.El llibre, elaborat l'any 2021, inclou una introducció a les especificacions, pautes i criteris generals de la prova pràctica, d'acord amb la normativa, com també a l'aprenentatge competencial i a l'atenció a la diversitat en les etapes d'ESO i batxillerat. A més, es desenvolupen un total de cinc casos pràctics referits a les diferents assignatures de cada curs, en diverses aules de centres amb contextos variats. Cada cas s'ha desenvolupat prenent com a base una aproximació metodològica diferent, posant especial atenció no només en el desenvolupament de la situació d'aprenentatge en si mateixa, sinó també en la motivació de l'alumnat, l'atenció a la diversitat i el procés d'avaluació competencial, veritables motors de la millora dels processos d'ensenyament-aprenentatge a l'aula.

3. La programació i les unitats desenvolupades que s'inclouen, consten d'un contingut provat en oposicions. Conté una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons l'especialitat, la comunitat o la convocatòria, en català i castellà, segons les comunitats. El material, en format modificable i imprimible, acostuma a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real de la convocatòria.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.