Temari + Supòsits pràctics Biologia i...

Temari + Supòsits pràctics Biologia i Geologia - versió Catalunya

_0007178_0011491_0008492_0010189
166,35 €

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 41,59 €
 

1. Temari actualizat amb normativa LOMLOE. Els temes són curts, clars, ajustats a les dues hores amb introducció, desenvolupament, conclusió, legislació, bibliografia i webgrafia.

El temari té tres volums, que poden adquirir-se per separat, encara que de forma conjunta és més econòmic. Són dos volums de Biologia i un tercer de Geologia.

2.El llibre, elaborat l'any 2021, inclou una introducció a les especificacions, pautes i criteris generals de la prova pràctica, d'acord amb la normativa, com també a l'aprenentatge competencial i a l'atenció a la diversitat en les etapes d'ESO i batxillerat. A més, es desenvolupen un total de cinc casos pràctics referits a les diferents assignatures de cada curs, en diverses aules de centres amb contextos variats. Cada cas s'ha desenvolupat prenent com a base una aproximació metodològica diferent, posant especial atenció no només en el desenvolupament de la situació d'aprenentatge en si mateixa, sinó també en la motivació de l'alumnat, l'atenció a la diversitat i el procés d'avaluació competencial, veritables motors de la millora dels processos d'ensenyament-aprenentatge a l'aula

No reviews

Clients que han vist aquest producte també han comprat:

Product added to wishlist
Product added to compare.