Temari + Supòsits pedagògics + PD...

Temari + Supòsits pedagògics + PD tipus 1 Anglès secundària Catalunya

_0003681_0003680_0005504_PD_INGL_SEC_CAT
191,35 €

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 10% 95,67 €
 

Aquest paquet comprèn:

  1. Aquest llibre, reeditat al novembre del 2018, consta de dos volums, un de llengua i gramàtica, i un altre de literatura. Té una mitjana de 4 folis per tema, unes 8 pàgines. Els temes ja estan resumits, són curts, clars i ajustats a les dues hores de durada. Apareix una nova edició, al març del 2019, amb una revisió ortogràfica i una millora en els temes dos, tres, quatre, deu i dotze. Al març del 2021 el temari sofreix la millora, renovació i ampliació del 50% de tot el temari. Aquests volums es poden comprar de manera independent o de manera conjunta, que és la forma més econòmica. Els temes contenen un índex, una introducció comuna per bloc, un desenvolupament més aviat enfocat cap a punts de major interès dels tribunals, juntament amb textos dels mateixos autors, imatges i aclariments en general. Els temes acaben amb la seva conclusió específica i una bibliografia. 
  2. Existeixen dos llibres de supòsits, en aquest moment, de la mateixa qualitat. El llibre de supòsits pràctics de les tres autores és una versió actualitzada i ampliada del 2018. Consta d'una primera part d'exemples d'exàmens pràctics amb preguntes de comprensió lectora, lèxic, etc., un total de 12. Posteriorment apareixen les solucions d'aquests exàmens. En la segona part apareixen 15 supòsits més amb les seves solucions. En la tercera part apareixen la traducció de textos clàssics que s'han implantat en les convocatòries, són 13 més. El llibre de supòsits pràctics pedagògics és una versió del 2020, en la versió de Catalunya. Aquesta versió, de 300 pàgines, conté una part introductòria, d'exàmens i possibles línies d'exàmens. Posteriorment, continua detallant la forma com desenvolupar, analitzar i concloure anàlisi de text; tipologia i gèneres literaris; textos lingüístics (cohesió, coherència, progressivitat, connectors); estils narratius (temps, tècniques, semàntica, etc.); i finalitza amb parts generals dels exàmens (vocabulari, phrasal verbs, ús de l'anglès, traduccions, transcripcions fonètiques, anàlisis i comentaris). En la part final recull 17 supòsits pràctics resolts de Madrid, Andalusia, Castella-la Manxa, Catalunya (últimes convocatòries), etc. També dóna claus per a aquests exàmens pràctics en aquestes comunitats i altres similars. Es recomana la possible compra de tots dos amb reducció de preu en el total.
  3. La programació i les unitats desenvolupades que s'inclouen, contenen un contingut provat en oposicions. Conté una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques, segons l'especialitat, la comunitat o la convocatòria, en anglès, segons les comunitats. Cadascuna està adaptada a la seva comunitat autònoma. El material, en format modificable i imprimible, sol contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que solen estar ajustades al temps real d'exposició segons la convocatòria d'oposicions.
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.