Temari Educació Infantil

85,58 €
Quantitat

  • Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible. Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible.
  • ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío. ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío.
  • Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución. Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución.
  • Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas. Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
Aquest temari és l’encara vigent com a temari oficial per a les oposicions d’Educació Infantil (cos de mestres). El temari es va actualitzar i revisar al març del 2018, a part dels autors originals, té dues revisions posteriors de dues autores més, preparadores d’oposicions. El temari tindrà futures revisions i millores durant els dos anys següents. Els temes tenen una mitjana de 7,5 fulls (14-15 pàgines comptant índex), bibliografia i webgrafia. Els temes estan resumits i ajustats a les dues hores amb introducció, desenvolupament i conclusió. Els temes referencials legislatius són sobretot el 11, 13 i 14, tenen versió de Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears (versió en castellà i català), MEC, Andalusia (en castellà) i altres en projecte durant el 2018 (Múrcia, Madrid, Castella-La Manxa...). Això dóna a l’opositor la possibilitat de poder presentar-se en qualsevol comunitat autònoma. No obstant això, a part de la versió física en paper, el CD que se li afegeix ja porta la legislació autonòmica de la teva comunitat, tècniques d’estudi i preparació i exposició oral.
_0002436
ISBN/EAN : / 9788492999903