Supuestos prácticos Educación...

Supuestos prácticos Educación Primaria (castellano)

_0000346
56,73 €

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 10% 28,37 €
 

L'última versió millorada i ampliada d'aquest llibre es va fer el març del 2019, i la versió per a Catalunya al desembre del 2020. També, va aparèixer un nou llibre al març del 2021, i seguiran sorgint futures millores durant el 2021, a partir de la LOMLOE, juntament amb la seva versió digital gratuïta. Aquesta versió té la seva normativa i desenvolupament didàctic conforme la normativa catalana i la forma de treball per àmbits i dimensions.

El llibre, en el seu pròleg, estructura els supòsits per àrees, acció tutorial, habilitats socials, atenció a la diversitat, aspectes metodològics i, dins d'aquests supòsits, d'altres relacionats amb les TIC, alumnes amb discapacitats, alumnes en centres CAES, centres rurals, CRA i exemples de supòsits de diferents comunitats.

Els 34 supòsits pràctics amb la seva resolució, ajustats a les dues hores, tenen un patró basat en l'anàlisi del plantejament didàctic, i unes consideracions prèvies: marc legal, normatiu i marc teòric, programa de treball i pla concret d'actuació (justificació, aspectes metodològics i activitats, intervenció educativa i avaluació), conclusió, legislació, bibliografia i recursos digitals.

No reviews

Clients que han vist aquest producte també han comprat:

Product added to wishlist
Product added to compare.