Temario + supuestos + PD tipo 1...

Temario + supuestos + PD tipo 1 Inglés Primaria (versión C. Valenciana)

_0011164_0000002_PD_INGL_PRIM
153,00 €
Impostos inclosos

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 38,25 €
 

Aquest paquet comprèn:

  1. Nou temari actualitzat amb la normativa LOMLOE al juny del 2023. La darrera versió actualitzada i millorada per diferents preparadores i preparadors contenen temes resumits en una mitjana de 4-5 folis, unes 9-10 pàgines. Els temes són curts, clars i ajustats a les 2 hores. Tenen introducció, desenvolupament, propostes i intervenció educativa, conclusió, legislació, bibliografia i webgrafia. El temari té annexos teòrics i didàctics complementaris en format digital, juntament amb material de tècniques d'estudi i comunicació.
  2. L'última versió millorada i ampliada del llibre de supòsits es va dur a terme el maig del 2018, i la versió per a Catalunya el maig del 2019. A aquestes li seguiran futures millores durant el 2021, juntament amb la seva versió digital gratuïta. El llibre planteja 38 supòsits de curta durada, és a dir, de preguntes curtes i mitjanes, i altres de situacions pràctiques per resoldre a l'aula. Aquest compendi de diferents supòsits de totes les comunitats autònomes, a excepció del listening, està ajustat a les dues hores de durada per cada supòsit o paquet de supòsits. Són supòsits de tots els cursos de primària, de metodologia didàctica, de necessitats educatives, TIC, diversitat, de centres rurals agrupats, coeducació, de competències, etc.
  3. La programació i les unitats desenvolupades que s'inclouen contenen un contingut provat en oposicions, i consten d'una programació en format Word en anglès, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons l'especialitat, la comunitat o la convocatòria. Cada una està adaptada a seva comunitat autònoma. El material, en format modificable i imprimible, acostumar a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real d'exposició segons la convocatòria d'oposicions. 
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.