Supuestos prácticos Geología

Supuestos prácticos Geología

_0009194
29,00 €
Impostos inclosos

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 7,25 €
 

Aquest llibre està compost per 241 pàgines impreses en blanc i negre. Conté problemes sobre astronomia, la Terra, minerals, etc.

Aquest llibre es va finalitzar el desembre del 2017, i té una actualització en el 2019 amb una part pedagògica per comunitats autònomes, on apareix aquesta (Catalunya, Canàries, etc.) Aquest contingut té versió en català i castellà.

El llibre, a color amb 267 pàgines amb imatges, inclou conceptes teòrics propis del temari, amb la seva aplicació pràctica mostrada al llarg de gairebé 200 exemples explicats i desenvolupats en la prova pràctica. El contingut està distribuït per blocs de Geologia (VISU i problemes de Geologia, reconeixement macroscòpic de Roques               –VISU–), bloc de Química, Física, Biologia, i annexos.

Apareix un segon llibre de Geologia editat el 2020, que és recomable per la quantitat de supòsits amb la seva resolució i amb una versió digital d'ampliació.

A l'octubre del 2021 apareix un nou llibre específic per a Catalunya amb supòsits competencials, adreçat a la normativa vigent i al tipus de resolució que demana la Generalitat de Catalunya.

No reviews

Clients que han vist aquest producte també han comprat:

Product added to wishlist
Product added to compare.