Temario + Supuestos + PD tipo 1...

Temario + Supuestos + PD tipo 1 Música (castellano)

_0004027_0004028_0000502_PD_MUSICA_SEC
199,00 €
Impostos inclosos

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 49,75 €
 

Aquest paquet comprèn:

  1.  Aquest nou temari té una versió completament nova en continguts , normativa lomloe i aportacions pedagògiques i de contingut al llarg de l´estiu del 2022. Consta de dos volums, té versió en català i castellà. És un temari amb moltes il·lustracions i imatges relacionades amb el contingut.Aquest temari actualitzat és curt, resumit, clar i ajustat a les dues hores, té una mitjana per tema de 4 folis (8 pàgines). El temari es desenvolupa a través d’una introducció, desenvolupament, conclusió, legislació, bibliografia i webgrafia.Aquest temari de qualitat es pot comprar de forma conjunta (més econòmica) o per volums (primer volum del tema 1 al 35, segon volum del 36 al 70).
  2. Libre de supòsits: Aquest llibre de finals del 2017 es basa en l’anàlisi de partitures de convocatòries d’oposicions. L’estructura està basada en introducció, notació, instruments veus, anàlisi rítmica, anàlisi melòdic, textures, harmonia- contrapunt, modalitat-tonalitat, format estructura, expressió, gèneres musicals i conclusions. 
  3. La programació i les unitats desenvolupades que s'inclouen, consten d'un contingut provat en oposicions. Conté una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons l'especialitat, la comunitat o la convocatòria en català i castellà, segons les comunitats. El material, en format modificable i imprimible, acostuma a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real de la convocatòria d'oposicions.
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han comprat:

Product added to wishlist
Product added to compare.