Temario + Supuestos + PD tipo 1...

Temario + Supuestos + PD tipo 1 Matemáticas (castellano)

_0010735_0004678_0007574_0002267_PD_MATEMAT
191,35 €

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 10% 95,67 €
 

Aquest paquet comprèn:

  1. El temari es va acabar el febrer del 2019; té tres volums i la versió en castellà i català. Aquest temari és curt, resumit, clar i ajustat a les dues hores. Té una mitjana per tema de 10 pàgines, uns 5 folis. El temari es desenvolupa a través d'una introducció, desenvolupament, conclusió, legislació, bibliografia i webgrafia. Aquest temari de qualitat es pot comprar de forma conjunta (més econòmic), o per volums. Cada volum té una mitjana de 25 temes, aproximadament, amb les seves il·lustracions, text i formulacions corresponents. A aquest temari se li ha aplicat una ampliació de continguts, millora en la seva estructura i en aspectes formals en base a les oposicions del 2021.
  2. El llibre de supòsits pràctics en la versió de totes la comunitats va ser acabat el maig del 2018. Aquest llibre, de 230 pàgines, recull supòsits realitzats en oposicions de totes les comunitats autònomes amb la seva resolució, especificant quins supòsits han sortit comunitat a comunitat. Apareix un segon llibre al 2021 i una versió exclusiva i nova de supòsits pedagògics per a Catalunya al novembre del 2021. El nou llibre del 2021 complementa el darrer llibre amb més supòsits actualitzats de les oposicions vigents amb la seva explicació, resolució i en grau de dificultat. El nou llibre del 2021 versió Catalunya va adreçat a la normativa, directrius de resolució i qualificació de la Generalitat de Catalunya, tant a nivell pedagògic, com d'estructura.

  3. La programació i les unitats desenvolupades que s'inclouen consten d'un contingut provat en oposicions. Conté una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons l'especialitat, comunitat o convocatòria, en català i castellà, segons les comunitats. El material, en format modificable i imprimible, acostuma a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real de la convocatòria d'oposicions.

No reviews

Clients que han vist aquest producte també han comprat:

Product added to wishlist
Product added to compare.