Temario + Supuestos + PD tipo 1...

Temario + Supuestos + PD tipo 1 Matemáticas (castellano)

_0010735_0010878_ 0010973_0002267_PD_MATEMAT
199,00 €
Impostos inclosos

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 49,75 €
 

Aquest paquet comprèn:

  1. Temari: actualitzat a LOMLOE - temaris actualitzats LOMLOE agost 2022, té tres volums en versió castellà i català. Aquest temari curt, resumit, clar i ajustat a les dues hores té una mitjana per tema de 5 folis (10 pàgines). El temari es desenvolupa a través d'una introducció, desenvolupament, conclusió, legislació, bibliografia i web representa gràficament. Aquest temari té una actualització i millora en l'estiu del 2022 en continguts teòrics i normatius. Aquest temari de qualitat es pot comprar de manera conjunta (més econòmica) o per volums. Cada volum té una mitjana de 25 temes aproximadament amb les seves il·lustracions, text i formulacions corresponents 
  2. El llibre de supòsits pràctics en la versió de totes la comunitats va ser acabat el maig del 2018. Aquest llibre, de 230 pàgines, recull supòsits realitzats en oposicions de totes les comunitats autònomes amb la seva resolució, especificant quins supòsits han sortit comunitat a comunitat. Apareix un segon llibre al 2021 i una versió exclusiva i nova de supòsits pedagògics per a Catalunya al novembre del 2021. El nou llibre del 2021 complementa el darrer llibre amb més supòsits actualitzats de les oposicions vigents amb la seva explicació, resolució i en grau de dificultat. El nou llibre del 2021 versió Catalunya va adreçat a la normativa, directrius de resolució i qualificació de la Generalitat de Catalunya, tant a nivell pedagògic, com d'estructura.

  3. La programació i les unitats desenvolupades que s'inclouen consten d'un contingut provat en oposicions. Conté una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons l'especialitat, comunitat o convocatòria, en català i castellà, segons les comunitats. El material, en format modificable i imprimible, acostuma a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real de la convocatòria d'oposicions.

No reviews

Clients que han vist aquest producte també han comprat:

Product added to wishlist
Product added to compare.