Temari Educació Primària (Andalusia)

85,58 €
Quantitat

  • Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible. Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible.
  • ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío. ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío.
  • Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución. Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución.
  • Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas. Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
Aquest temari està disponible en versió en castellà per a totes les comunitats en la seva versió de 25 temes amb annexos específics dins dels temes LOMCE i legislatius de les àrees LOMCE 7, 12, 14 i 20 per a cada comunitat autònoma. Té a més a més una versió de desembre del 2018 per a Andalusia, Múrcia, una altra per a Catalunya de 28 temes d’octubre del 2018 en català amb la seva normativa específica. També sortirà una altra per a la Comunitat Valenciana de 29 temes en català i castellà al març del 2019, altra per a Balears en català al març del 2019 i la resta de comunitats durant el 2019 en castellà. El temari tindrà futures revisions i millores durant els dos anys següents junt amb la seva versió online gratuïta. L’última versió actualitzada va ser a l’octubre del 2018, realitzada per diferents preparadors d’oposicions de cada comunitat autònoma. Tots els temes tenen una mitjana de 5 folis (10 pàgines) i són curts, clars i ajustats a les dues hores. Tenen introducció, desenvolupament, propostes i intervenció educativa, conclusió i legislació, bibliografia i webgrafia. El temari té annexos teòrics i didàctics en format digital complementàries juntament amb material de tècniques d’estudi i comunicació.
_0004597
ISBN/EAN : / 9788417734015