Temario + Supuestos prácticos Ed....

Temario + Supuestos prácticos Ed. Musical (castellano)

_0001966_0005621
148,00 €
Impostos inclosos

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 37,00 €
 
Aquest paquet comprèn:
  1. El temari, de 25 temes, en el tema inicial legislatiu fa referència als diferents decrets de cada comunitat autònoma. El temari es va revisar i actualitzar el 2019, millorant introduccions, conclusions, bibliografia actualitzada i normativa LOMCE. Conté la versió en castellà i català, aquesta última amb normativa per a Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears. El temari conté una extensió ajustada a 7 folis, unes 14 pàgines de mitjana. La versió del 2019 està ajustada a 6 folis amb l'actualització pertinent. Aquest temari inclou gràfics, imatges, pentragrames, etc.
  2. El material de supòsits no està disponible per a comunitats que realitzen una part pràctica d'instrumentació, primera vista, etc. No obstant això, per a les comunitats que tenen una anàlisi de partitures se'ls envia un altre llibre d'anàlisi amb un suport digital per a la resolució i interpretació d'aquestes.
  3. Aquest paquet inclou l'actualització i l'ampliació de continguts a la LOMLOE i la seva millora sense cost durant dos anys.
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.