Temario Educación Física primaria...

Temario Educación Física primaria (Comunidad Valenciana)

_0009121
89,00 €
Impostos inclosos

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 22,25 €
 

Aquest temari va ser revisat i millorat el novembre del 2020, en la versió en castellà i català per diferents preparadors d'oposicions. Aquest conté els temes 2, 21, 22 i 24, amb la normativa LOMCE del MEC, però conté en el seu CD la normativa de cada comunitat autònoma, a més a més dels annexos complementaris de millora a nivell teòric i didàctic. Té una versió nova per a Catalunya i una altra per a la Comunitat Valenciana, a més a més de l'estàndard.

Els temes són curts, clars i de fàcil memorització i estudi, contenen una mitjana de 4-5 folis, unes 9 pàgines. El temari s'ajusta exactament a l'enunciat amb la seva introducció, desenvolupament teòric i didàctic, conclusió i normativa, bibliografia i webgrafia. El temari té annexos teòrics i didàctics complementaris en format digital, juntament amb material de tècniques d'estudi i comunicació.

L'actualització LOMLOE i l'adaptació curricular a més comunitats autònomes tindrà lloc durant el 2021, després de la publicació del decret de mínims LOMLOE del Ministeri d'Educació.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.