Temario + Supuestos + PD tipo 1...

Temario + Supuestos + PD tipo 1 Administración y Dirección de Empresas

_0002219_0002220_0002221_0007407_PD_ADE
191,35 €

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 47,84 €
 

Aquest paquet comprèn:

  1. Temari actualitzat al 2022. Es pot adquirir per volums o de forma conjunta (més econòmic). El volum 1 constitueix els blocs de dret, comptabilitat, auditoria, fiscal i economia de l'empresa. El volum 2 constitueix els blocs de laboral, polític, dret administratiu, matemàtiques financeres i direcció financera. El volum 3 constitueix els blocs d'assegurances, contractes mercantils, màrqueting, aprovisionament, comunicació i protocol, economia, estadística i projecte empresarial. Aquest temari de qualitat s'actualitza durant dos anys sense cost.
  2. Actualitzat amb la nova normativa a març de 2024. Aquest llibre inclou supòsits de balanços; comptabilitat; pèrdues i guanys; anàlisi econòmica; IRPF; IS; IVA; salaris; capitalització; rendibilitat; inversió; valors mobiliaris; divises; costos productivitat; gestió de magatzem; macroeconomia; PIB; PNB i balança de pagaments.

  1. La programació i les unitats didàctiques desenvolupades que s'inclouen, consten d'un contingut provat en oposicions. Conté una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons l'especialitat, la comunitat o la convocatòria, en català i castellà, segons les comunitats. El material, en format modificable i imprimible, acostuma a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real d'exposició segons la convocatòria d'oposicions.
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.