Temario + Supuestos + PD tipo 1...

Temario + Supuestos + PD tipo 1 Geografía e Historia (castellano)

_0002031_0002032_0002033_0001794_PD_GYH
191,35 €

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 47,84 €
 

Aquest paquet comprèn:

  1. Temari actualitzat i millorat en 2022. Els temes renovats i actualitzats es desenvolupen en base a un índex i subíndex, introducció, part central, conclusió i bibliografia. Aquests tenen una extensió mitjana de 5 pàgines, exceptuant l'índex, ajustades a les dues hores de durada que marquen les convocatòries.

  2. Aquest llibre de supòsits, editat el novembre del 2017, planteja inicialment estratègies per resoldre qualsevol supòsit pràctic, estratègies i guions de resolució per als supòsits de Geografia, comentaris d'Història de l'Art, comentaris de textos històrics i, posteriorment, planteja un paquet de supòsits de Geografia amb la seva resolució. En una segona part apareixen supòsits d'Història de l'Art (arquitectura, escultura i pintura) amb la seva resolució, supòsits d'Història i una bibliografia i webgrafia de consulta. S'han revisat totes les comunitats autònomes. El llibre inclou 20 supòsits d'Història d'Andalusia, Comunitat Valenciana, etc., i 55 supòsits d'Història de l'Art a color, molts d'aquests de convocatòries actuals. També conté 30 supòsits més de Geografia amb la seva resolució. El libre inclou al 2021 nous supòsits i la seva resolució de la convocatòria del 2020-2021. Al març del 2021 apareix un segon llibre de supòsits específic per a Catalunya, sota la seva normativa i instruccions de resolució de la Generalitat, amb diferents supòsits competencials amb la seva resolució.
  3. La programació i les unitats desenvolupades que s'inclouen contenen un contingut provat en oposicions. Conté una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons l'especialitat, la comunitat o la convocatòria, en català o castellà segons les comunitats. Cada una està adaptada a la seva comunitat autònoma. El material, en format modificable i imprimible, acostuma a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real d'exposició segons la darrera convocatòria.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.