Temario + Supuestos + PD tipo 1...

Temario + Supuestos + PD tipo 1 Economía (castellano)

_0001874_0001875_0002812_PD_ECO
191,35 €

Quantitat Descompte per quantitat Estalvieu
5 10% 95,67 €
 

Aquest paquet comprèn:

  1. Temari actualizat en 2022, consta de dos volums, els quals es poden comprar junts (més econòmic), o bé per separat. El primer volum està destinat a la introducció a l'economia; micro i macro economia; creixement econòmic i cicles; inflació; atur, mercat i actualitat econòmica. El segon volum està dedicat a l'economia de l'empresa; funció comercial; inversió i finançament; matemàtiques financeres; organització d'empreses; recursos humans; funció financera i didàctica de l'economia.

  2. Aquest llibre de supòsits va ser publicat el maig del 2018. Conté 56 camps diferenciats (rendes, balanços, macroeconomia, comptabilitat nacional, etc.) amb els seus corresponents supòsits i resolucions. També té una part de supòsits que han sortit en cada comunitat autònoma amb la seva resolució. Aquest material s'actualitzarà i ampliarà al llarg del 2021.
  3. La programació i les unitats didàctiques desenvolupades que s'inclouen, consten d'un contingut provat en oposicions. Conté una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons l'especialitat, la comunitat o la convocatòria en català i castellà, segons les comunitats. El material, en format modificable i imprimible, acostuma a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real d'exposició segons la convocatòria d'oposicions
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.