Temari + Supòsits pràctics Formació i Orientació Laboral

156,73 €
Quantitat

  • Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible. Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible.
  • ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío. ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío.
  • Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución. Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución.
  • Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas. Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
Aquest pack comprèn: 1. El temari té la seva primera edició al 2016 i s'ha anat actualitzant un darrere l'altre fins a l'actualitat tant pels canvis constants de la normativa laboral com per la millora significativa dels temas. Aquest temari de qualitat consta de tres volums diferenciats en versió en castellà i en català. El primer volum correspon al bloc d'orientació (1-20), el segon volum correspon al bloc de dret i seguretat social (21-39) i el tercer correspon al bloc d'economia i organització d'empreses (40 -69). Aquest material es pot adquirir per volums o de forma conjunta més econòmica. Els temes són curts, clars i amb una extensió màxima de 6 folis, incloent índex, introducció, desenvolupament, conclusió, bibliografia, webgrafia i normativa legal. 2. El llibre de supòsits té una segona edició al 2018 i la seva actualització corresponent, té una extensió de 220 pàgines en versió en castellà i català. Apareixen els supòsits diferenciats per blocs de contingut amb la seva resolució ubicant supòsits de diferents comunitats i utilitzant supòsits d'elevada dificultat.
_0005594
ISBN/EAN : /