Temari Orientació Educativa (3 volums)

124,04 €
Quantitat

  • Política de seguretat. Fem servir certificat SSL i la TPV virtual del Banc Sabadell perquè el pagament es realitzi de la manera més segura possible. Política de seguretat. Fem servir certificat SSL i la TPV virtual del Banc Sabadell perquè el pagament es realitzi de la manera més segura possible.
  • ENVIAMENT: 5,00€ / GRATUÏT (COMANDES A PARTIR DE 5 EXEMPLARS), territori espanyol peninsular. Lliurament en 24 – 48 hores. Canàries o altres destinacions consultar política d'enviament. ENVIAMENT: 5,00€ / GRATUÏT (COMANDES A PARTIR DE 5 EXEMPLARS), territori espanyol peninsular. Lliurament en 24 – 48 hores. Canàries o altres destinacions consultar política d'enviament.
  • Política de devolució. Consulta l'apartat ENVIAMENT (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) per a informació detallada en cas de devolució. Política de devolució. Consulta l'apartat ENVIAMENT (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) per a informació detallada en cas de devolució.
  • Si és una llibreria, si us plau, contacti amb Educalia abans de realitzar la comanda per a poder gaudir de més avantatges. Si és una llibreria, si us plau, contacti amb Educalia abans de realitzar la comanda per a poder gaudir de més avantatges.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
El temari d’orientació educativa està actualitzat a la LOMCE i a altres comunitats autònomes des del 2018 i al llarg del 2019. El primer volum de temes que són purament legislatius aglutina tots els marcs normatius. En aquest volum hi ha la versió del MEC, Catalunya, Comunitat Valenciana, Andalusia, Castella-La Manxa... Al llarg del 2019 i 2020 hi hauran noves versions d’altres comunitats, és recomanable consultar abans. Els volums 2 i 3 no tenen càrrega legislativa sinó didàctica i teòrica però estan totalment actualitzat a nivell de contingut teòric i pràctic (ex. DSM 5...). Es pot comprar de forma separada encara que de forma conjunta és més econòmica.
_0005586
ISBN/EAN : /