Temari + Supòsits pràctics Anglès secundària

156,73 €
Quantitat

  • Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible. Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible.
  • ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío. ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío.
  • Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución. Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución.
  • Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas. Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
Aquest pack comprèn: 1. El temari va ser reeditat el novembre del 2018. Consta de dos volums un de llengua i gramàtica i un altre de literatura i dels temes tenen una mitjana de 4 folis (8 pàgines). Els temes ja estan resumits i són curts i clars i ajustats a les dues hores de durada. Apareix una nova edició per al març del 2019 amb una revisió ortogràfica i una millora en els temes 2, 3, 4, 10 i 12. Aquests volums es poden comprar de forma independent o de forma conjunta més econòmica. Els temes tenen un índex, una introducció comuna per bloc, un desenvolupament més ben enfocat cap a punts de major interès dels tribunals juntament amb textos dels mateixos autors, imatges i aclariments en general, els temes acaben amb la seva conclusió específica i una bibliografia. 2. Hi ha dos llibres de supòsits en aquest moment de la mateixa qualitat. El llibre de supòsits pràctics de les tres autores és una versió actualitzada i ampliada del 2018. Té una primera part d'exemples d'exàmens pràctics amb preguntes de comprensió lectora, lèxic... un total de 12, posteriorment apareixen les solucions d'aquests exàmens. A la segona part apareixen 15 supòsits més amb les solucions. A la tercera part apareixen la traducció de textos clàssics que s'han implantat a les convocatòries, són 13 més. El llibre de supòsits pràctics pedagògics, és una versió del 2019. Aquesta versió té una part introductòria i d'exàmens i possible línies d'exàmens. Posteriorment contínua en com desenvolupar, analitzar i concloure anàlisi de text, tipologia i gèneres literaris, textos lingüístics (cohesió, coherència, progressivitat, connectors), estils narratius (temps, tècniques, semàntica...) i finalitza amb parts generals dels exàmens (vocabulari, phrasal verbs, ús de l'anglès, traduccions, transcripcions fonètiques, anàlisi i comentaris). A la part final recull 17 supòsits pràctics resolts de Madrid, Andalusia, Castella-La Manxa, Catalunya (últimes convocatòries), etc. Conté claus per a aquests exàmens pràctics en aquesta comunitats i altres similars. Es recomana la possible compra de tots dos amb reducció de preu en el total.
_0005576
ISBN/EAN : /