Temari Pedagogia Terapèutica

85,58 €
Quantitat

  • Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible. Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible.
  • ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío. ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío.
  • Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución. Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución.
  • Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas. Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
Aquest temari està disponible en versió en castellà per a totes les comunitats autònomes. Les versions més recents són la d’Andalusia i MEC d’octubre del 2018, Castella-La Manxa de desembre del 2018 i Comunitat Valenciana de febrer del 2019. La resta de comunitats porten annexada la seva legislació específica dels 7 primers temes que són legislatius, però al llarg del 2019 s’aniran incloent més versions autonòmiques en format paper i en versió online gratuïta. El temari en versió en català amb normativa específica de Catalunya es va actualitzar al octubre del 2018 i tindrà la versió per Comunitat Valenciana i Balears a partir de febrer del 2019 en versió física i online. Les últimes versions actualitzades i resumides tenen una mitjana de 6 folis per temes (12 pàgines). Els temes són curts, clars i ajustats a les dues hores. Tenen introducció, desenvolupament, propostes d’intervenció educativa, conclusió, legislació, bibliografía i webgrafia. El temari té annexos teòrics i didàctics en format digital complementaris juntament amb material de tècniques d’estudi i comunicació.
_0003034
ISBN/EAN : / 9788492655113