Supòsits pràctics Anglès primària

47,12 €
Quantitat

  • Política de seguretat. Fem servir certificat SSL i la TPV virtual del Banc Sabadell perquè el pagament es realitzi de la manera més segura possible. Política de seguretat. Fem servir certificat SSL i la TPV virtual del Banc Sabadell perquè el pagament es realitzi de la manera més segura possible.
  • ENVIAMENT: 5,00€ / GRATUÏT (COMANDES A PARTIR DE 5 EXEMPLARS), territori espanyol peninsular. Lliurament en 24 – 48 hores. Canàries o altres destinacions consultar política d'enviament. ENVIAMENT: 5,00€ / GRATUÏT (COMANDES A PARTIR DE 5 EXEMPLARS), territori espanyol peninsular. Lliurament en 24 – 48 hores. Canàries o altres destinacions consultar política d'enviament.
  • Política de devolució. Consulta l'apartat ENVIAMENT (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) per a informació detallada en cas de devolució. Política de devolució. Consulta l'apartat ENVIAMENT (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) per a informació detallada en cas de devolució.
  • Si és una llibreria, si us plau, contacti amb Educalia abans de realitzar la comanda per a poder gaudir de més avantatges. Si és una llibreria, si us plau, contacti amb Educalia abans de realitzar la comanda per a poder gaudir de més avantatges.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
L’última versió millorada i ampliada d'aquest llibre va ser al maig del 2018. Seguiran futures millores durant el 2019 juntament amb la seva versió online gratuïta. El llibre planteja 38 supòsits de curta durada, és a dir, de preguntes curtes i mitjanes i sobretot de situacions pràctiques a resoldre a l’aula. Aquest compendi de diferents supòsits de totes les comunitats autònomes (Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears), a excepció del listening, estan ajustats a les dues hores de durada per cada supòsit o paquet de supòsits. Són supòsits de tots els cursos de primària i infantil, de metodologia didàctica, de necessitats educatives, tics, diversitat, de centres rurals agrupats, coeducació, de competències...
_0000002
ISBN/EAN : / 9788494320484