Supòsits pràctics Geografia i Història

47,12 €
Quantitat

  • Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible. Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible.
  • ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío. ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío.
  • Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución. Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución.
  • Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas. Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
Aquest llibre va ser editat al novembre del 2017. Planteja inicialment estratègies per resoldre qualsevol supòsit pràctic, estratègies i guions de resolució per als supòsits de geografia, comentaris d’història de l’art, comentaris de textos històrics i posteriorment planteja un paquet de supòsits de geografia amb la seva resolució. En una segona part apareixen supòsits d’història de l’art (arquitectura, escultura i pintura) amb la seva resolució, supòsits d’història i una bibliografia i webgrafia de consulta. S’han revisat totes les comunitats autònomes. El llibre inclou 20 supòsits d’història d’Andalusia, Comunitat Valenciana... 55 supòsits d’història de l’art a color (molts d’ells de convocatòries actuals) i 30 supòsits més de geografia amb la seva resolució.
_0001794
ISBN/EAN : / 9788416663835