Temari + Supòsits + PD tipus 1 Orientació Educativa

190,38 €
Quantitat

  • Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible. Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible.
  • ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío. ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío.
  • Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución. Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución.
  • Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas. Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
Aquest pack comprèn: 1. El temari d'orientació educativa esta actualitzat a la LOMCE i a altres comunitats autònomes des del 2018 i al llarg del 2019. El primer volum de temes que són purament legislatiu aglutina tots els marcs normatius. En aquest volum hi ha la versió del MEC, Catalunya, Comunitat Valenciana, Andalusia, Castella-La Manxa, etc. Al llarg del 2019 i 2020 apareixen noves versions d'altres comunitats, és recomanable consultar abans. Els volums 2 i 3 no tenen càrrega legislativa sinó més aviat didàctica i teòrica però estan totalment actualitzat a nivell de contingut teòric i pràctic (ex. DSM 5...). Es pot comprar per separat encara que de forma conjunta és més econòmica. 2. El llibre de supòsits ampliat i actualitzat el 2018 té una versió normativa del MEC i d'Andalusia però la seva estructura i dinàmica de resolució aquesta feta per a totes les comunitats autònomes. El llibre conté una primera part on indica la legislació autonòmica que està en un CD i com i de quina manera preparar qualsevol supòsit pràctic amb la seva resolució. A la segona part hi ha uns 25 casos amb la seva resolució distribuïts per tots els continguts possibles ubicats a infantil, primària i secundària on pugui sorgir un supòsit pràctic. Durant el 2019 pot també sorgir annexos i versions específiques per comunitat. S'inclou un programa o programes d'intervenció desenvolupats amb contingut provat en oposicions. Porta una programació en format Word 3. S'inclou un programa o programes d'intervenció desenvolupats amb contingut provat en oposicions. Porta una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons especialitat, comunitat o convocatòria en català i castellà segons comunitats. El material en format modificable i imprimible sol portar annexos legislatius i complementaris a les defenses que sol estar ajustada al temps real d'exposició segons la convocatòria d'oposicions.
_0005589_PD
ISBN/EAN : /