Temari + Supòsits + PD tipus 1 Geografia i Història

190,38 €
Quantitat

  • Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible. Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible.
  • ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío. ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío.
  • Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución. Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución.
  • Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas. Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
Aquest pack compren: 1. El temari es va realitzar a l'octubre del 2017 per un preparador d'oposicions. L'obra es compon de tres volums que els pot adquirir de manera conjunta (més econòmic) o per volums solts. Té una versió en català acabada al 2019 i millorada. El primer volum correspon al bloc de Geografia i engloba els 31 primers temes. El segon volum va des del tema 32 al 54 i correspon al bloc d'Història. El tercer volum va del tema 55 al 72 i correspon al bloc d'Història de l'Art. Els temes renovats i actualitzats es desenvolupen en base a un índex i subíndex, introducció, part central, conclusió i bibliografia. Aquests tenen una mitjana d'extensió de 5 pàgines llevant l'índex ajustat a les dues hores de durada que marca les convocatòries. 2. El llibre de supòsits editat al novembre del 2017, planteja inicialment estratègies per resoldre qualsevol supòsit pràctic, estratègies i guions de resolució per als supòsits de geografia, comentaris d'Història de l'Art, comentaris de textos històrics i posteriorment planteja un paquet de supòsits de geografia amb la seva resolució . En una segona part apareixen supòsits d'Història de l'art (arquitectura, escultura i pintura) amb la seva resolució, supòsits d'Història i una bibliografia i webgrafia de consulta. S'han revisat totes les comunitats autònomes. El llibre inclou 20 supòsits d'Història d'Andalusia, Comunitat Valenciana... 55 supòsits d'Història de l'Art a color molts d'elles de convocatòries actuals i 30 supòsits més de Geografia amb la seva resolució. 3. S’inclou una programació i unitats desenvolupades amb contingut provat en oposicions. Porta una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons especialitat, comunitat o convocatòria en català o castellà segons comunitats, està adaptada a la seva comunitat autònoma. El material en format modificable i imprimible sol portar annexos legislatius i complementaris a les defenses que sol estar ajustada al temps real d'exposició segons la darrera convocatòria.
_0005573_PD
ISBN/EAN : /