Temari + Supòsits + PD tipus 1 Pedagogia Terapèutica

143,27 €
Quantitat

  • Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible. Política de seguridad. Usamos certificado SSL y la TPV virtual del Banco Sabadell para que el pago se realice de la manera más segura posible.
  • ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío. ENVÍO: 5,00€ / GRATUITO (PEDIDOS A PARTIR DE 5 EJEMPLARES), territorio español peninsular. Entrega en 24 – 48 horas. Canarias u otros destinos consultar política de envío.
  • Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución. Política de devolución. Consulta el apartado ENVIO (https://e-ducalia.com/tienda/es/content/1-entrega) para información detallada en caso de devolución.
  • Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas. Si es una librería, por favor, contacte con Educalia antes de realizar el pedido para poder disfrutar de más ventajas.
  • Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre Per motius de saturació de comandes de llibres de text i material d´oposicions, les entregues de les comandes trigaran una setmana hàbil des de el 5 de Setembre fins al 20 d´Octubre
Aquest pack comprèn: 1. El temari està disponible a la versió en castellà per a totes les comunitats autònomes, les versions més recents són la d'Andalusia i MEC d'octubre del 2018, Castella-La Manxa de desembre del 2018 i Comunitat Valenciana de febrer del 2019. La resta de comunitats porten annexada la seva legislació específica del els 7 primers temes que són legislatius, però al llarg del 2019 s'aniran incloent més versions autonòmiques en format paper i en versió online gratuita. El temari en versió en català amb normativa específica de Catalunya té versió actualitzada de novembre del 2018 i tindrà la versió per Comunitat Valenciana i Balears a partir de febrer del 2019 en versió física i online. Les últimes versions actualitzades i resumides tenen una mitjana de 6 folis per temes (12 pàgines). Els temes són curts, clars i ajustats a les 2 hores. Tenen introducció, desenvolupament, propostes i intervenció educativa, conclusió i legislació, bibliografia i webgrafia. El temari té annexos teòrics i didàctics en format digital complementàries juntament amb material de tècniques d'estudi i comunicació. 2. El llibre de supòsits té la seva última versió millorada i ampliada al juny del 2018 per a totes les comunitats i la versió per a Catalunya al novembre del 2018 i hi ha una versió complementària per a Madrid d'octubre del 2018 que es pot demanar en el pack o de manera individual. El llibre realitzat per diferents preparadors i preparadores s'ha anat ampliant fins al 2018 amb 27 supòsits pràctics amb la seva resolució i desenvolupament. Inclou supòsits de situacions pràctiques a resoldre i supòsits de preguntes curtes a contestar ajustats a les 2 hores de durada. És de destacar que totes les discapacitats ubicades a Infantil, Primària i Secundària estan incloses i desenvolupades i s'ha revisat tota les normatives LOMCE de totes les comunitats sobretot comunitats com València, Madrid, Múrcia, Andalusia, etc. El llibre per a Catalunya té la seva normativa específica. Es un material ajustat a les dues hores de durada per cada supòsit o paquet de supòsits. 3. El plà de suport i les unitats desenvolupades per cas o casos que s'inclou han sigut provades en oposicions. Porta una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 10, 12 o 15 unitats didàctiques segons especialitat, comunitat o convocatòria. El material en format modificable i imprimible sol portar annexos legislatius i complementaris a les defenses que sol estar ajustada a la convocatòria.
_0005559_PD
ISBN/EAN : /